Novinka: Akumulátorový stavební reflektor FLEX

Pro optimální osvětlení staveniště

Steinheim, březen 2023 - Optimální osvětlení staveniště: Právě k tomu jsou určeny nové akumulátorové stavební reflektory společnosti FLEX-Elektrowerkzeuge GmbH. Nové akumulátorové stavební reflektory CL 5000 10,8/18,0 a CL 10000 10,8/18,0 zaujmou díky výkonným LED diodám s jasným světlem a volitelným světelným tokem 5000 nebo 10 000 lumenů. Akumulátorový stavební reflektor TL 4000 18.0/230 se stojanem představuje další novinku. Díky několika světelným panelům dosahuje světelného toku 4000 lumenů a může být napájen akumulátorem nebo ze sítě.

S novými akumulátorovými reflektory CL 5000 10.8/18.0 a CL 10000 10.8/18.0 lze provádět renovační práce i v noci anebo v tmavých místnostech. Čiré a jasné diody LED vytvářejí dokonalé světelné podmínky. Efektivní LED diody umožňují dlouhou dobu provozu bez neplánovaného přerušení práce. Barevná teplota 5000 kelvinů se zároveň blíží přirozenému světlu. Jas lze individuálně nastavit v pěti úrovních a v režimu ECO. Velký rozsah otáčení 215° umožňuje přesné nasměrování světelného kužele.

Provedení se slotem pro více typů akumulátorů

Oba stavební reflektory jsou vybaveny slotem pro napájení různými typy akumulátorů a můžete je používat s 10,8V nebo 18V akumulátory. Při použití 10,8V akumulátorů lze dosáhnout světelného toku až 3000 lumenů. Při použití 18V akumulátorů FLEX dosahují obě provedení maximálního jasu. Nové akumulátorové stavební reflektory CL 5000 a 10000 10,8/18,0 jsou navíc vybaveny rozhraním USB-C pro nabíjení elektronických zařízení, jako např. chytrých telefonů, tabletů, liniových laserů ALC 2 a ALC 3 Flex anebo laserových dálkoměrů ADM. K připojení stačí pouze nabíjecí kabel USB-C.

Flexibilní vícepanelový reflektor

Nový stavební reflektor TL 4000 18.0/230 s více světelnými panely a stojanem dosahuje světelného toku 4000 lumenů, a tedy zajišťuje intenzivní a flexibilní osvětlení. Akumulátorový stavební reflektor lze používat v hybridním režimu s 18V akumulátory anebo s připojením k síti 230/110 V. Dále je možné jej upevnit na stojan, protože multifunkční hlavu reflektoru lze použít jako stavební reflektor i jako stojanový reflektor. Tři světelné panely se dvěma osami otáčení umožňují uživatelům nasměrovat světelný kužel určitým směrem nebo reflektor využít pro všesměrové osvětlení. Akumulátorový stavební reflektor je vybaven integrovanou nabíječkou s rozhraním USB-C.

Optimální osvětlení pro jakékoli použití

Nové akumulátorové stavební reflektory FLEX doplňují stávající nabídku, která tak obsahuje široký výběr výkonných akumulátorových pracovních LED reflektorů. Nabídka zahrnuje výkonné ruční svítidlo WL 300 18.0, robustní stavební reflektor CL 2000 18.0, reflektor WL 2800 18.0 s dosvitem 630 metrů, plnospektrální svítidlo DWL 2500 10.8/18.0, nové akumulátorové stavební reflektory CL 5000 a CL 10000 a akumulátorový stavební reflektor TL 4000. Akumulátorové stavební reflektory CL 5000 a CL 10000 budou k dostání od dubna a akumulátorový stavební reflektor TL 4000 se stojanem od března.